№ 1368 Про надання права оперативного управління нерухомим майном, розташованим за адресою: м. Херсон, вул. 49-ї Гвардійської дивізії, 33

У  К  Р  А  Ї  Н  А
ХЕРСОНСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ
XXXVII сесії VI скликання

23.10.2015 № 1368

Про надання права оперативного
управління нерухомим майном,
розташованим за адресою:
м. Херсон, вул. 49-ї Гвардійської дивізії, 33

Розглянувши звернення Державної екологічної інспекції у Херсонській області від 30 липня 2015 року № 08-9/1159, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності від 15 жовтня 2015 року № 1330, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити право господарського відання нерухомим майном, розташованим за адресою: м. Херсон, вул. 49-ї Гвардійської дивізії, 33, комунальним підприємством «Ліки Херсонщини» Херсонської обласної ради.

2. Надати Державній екологічній інспекції у Херсонській області право оперативного управління нерухомим майном, розташованим за адресою: м. Херсон, вул. 49-ї Гвардійської дивізії, 33.

3. Керівникам комунального підприємства «Ліки Херсонщини» Херсонської обласної ради та Державної екологічної інспекції у Херсонській області здійснити дії щодо припинення права оперативного управління вказаним майном у відповідності до норм чинного законодавства.

4. Один примірник акта приймання-передачі надати до обласної ради.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності.

Заступник голови обласної ради                                                        Т.І. Федько