№ 1185 Про надання дозволу на укладання договору оренди комунального майна, що належить до спільної власності територіальних громад Херсонської області, за адресою: м. Херсон, вул. 40 років Жовтня, 136-а

У  К  Р  А  Ї  Н  А
ХЕРСОНСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ
XXXIII сесії VI скликання

30.01.2015 № 1185

Про надання дозволу на укладання договору
оренди комунального майна,
що належить до спільної власності
територіальних громад Херсонської області,
за адресою: м. Херсон, вул. 40 років Жовтня, 136-а

Розглянувши звернення комунальної установи з капітального будівництва та експлуатації Херсонської обласної ради від 22 жовтня 2014 року № 1-2/1004 щодо надання в оренду національному природному парку «Олешківські піски» нежитлових приміщень, враховуючи висновки та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності від 07 листопада 2014 року № 1036, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл комунальній установі з капітального будівництва та експлуатації Херсонської обласної ради на укладання договору оренди нерухомого майна, яке перебуває у спільній власності територіальних громад області, за адресою: м. Херсон, вул. 40 років Жовтня, 136-а, а саме: кабінети № 2-2, № 2-4 загальною площею 23,0 кв. метри, з національним природним парком «Олешківські піски» строком на 5 місяців. Орендна плата становить одну гривню на рік.

2. Керівнику комунальної установи з капітального будівництва та експлуатації Херсонської обласної ради здійснити усі необхідні заходи щодо укладення договору оренди комунального майна, що належить до спільної власності територіальних громад Херсонської області, відповідно до чинного законодавства та копію відповідного договору надати до Херсонської обласної ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку та управління об’єктами комунальної власності.

Заступник голови
обласної ради                                                              Т.І. Федько