№ 1155 Про надання мисливських угідь у користування державному підприємству «Збур’ївське лісомисливське господарство»

У  К  Р  А  Ї  Н  А
ХЕРСОНСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА
РІШЕННЯ
XXXII сесії VI скликання

25.12.2014 № 1155

Про надання мисливських угідь
у користування державному
підприємству «Збур’ївське
лісомисливське господарство»

Розглянувши подання Державного агентства лісових ресурсів України від 09 вересня 2014 року № 03-01/4350-14 та пакет документів щодо надання мисливських угідь у користування на території Голопристанського району Херсонської області державному підприємству «Збур’ївське лісомисливське господарство», керуючись статтями 9, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», статтею 15 Закону України «Про тваринний світ», статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати державному підприємству «Збур’ївське лісомисливське господарство» мисливські угіддя загальною площею 3074 га терміном на 15 років на території Голопристанського району Херсонської області для ведення мисливського господарства та полювання за умови відведення під відтворювальні ділянки території та об’єктів природно-заповідного фонду.

2. Державному підприємству «Збур’ївське лісомисливське господарство» здійснювати постійний контроль за відтворенням, збереженням та раціональним використанням тваринного світу на зазначеній території.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та екології.

Заступник голови обласної ради                                             Т.І. Федько